Zaal 1802, de Internationale Handel Bldg, Nr 8, Hongcheng-Road van Changqing. Nan-Tchang, Jiangxi, China, 330046
Thuis

Nanchang Montary Industrial Co., Ltd.

Van goede kwaliteit countertops van de steenkeuken voor verkoop
Van goede kwaliteit countertops van de steenkeuken voor verkoop
Ik kocht de vele containers van aritificial marmeren tegels van Montary voor mijn projecten in Doubai sinds 2016. Ik vond hun kwaliteit en levering snel en veilig aan mijn plaats fabelachtig is. Wij hebben een zeer goede samenwerking en zullen bij samen het doen van zaken houden.

—— Tony Kassis

Nico is de meest slimme kerel ik ooit zaken met de leveranciers van China heb gedaan. Hij is de gouden verkoop die al probleem kan oplossen voor ons binnen voor wij kan samenkomen. Zo ik zeer ontspan ben om met Montary samen te werken en ik denk zij een betrouwbare leverancier zijn.

—— Foliots

Ik gebruikte om Nanoglass vanitytops van verscheidene leveranciers van China te kopen. Maar om eerlijkheid te zijn, is qualiity van Montary het beste. Zij doen de mooie opgepoetste randen en de gezamenlijke naad beter dan anderen. Ik zette more and more orden aan Montary dit jaar.

—— Tina

Ik ben online Chatten Nu

Nanchang Montary Industrial Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Nanchang Montary Industrial Co., Ltd. Nanchang Montary Industrial Co., Ltd. Nanchang Montary Industrial Co., Ltd. Nanchang Montary Industrial Co., Ltd. Nanchang Montary Industrial Co., Ltd. Nanchang Montary Industrial Co., Ltd. Nanchang Montary Industrial Co., Ltd. Nanchang Montary Industrial Co., Ltd.
Kantoorgebouw Kantoor Meeting Room De Markt van de Xiamensteen xiamen markt xiamen markt xiamen markt xiamen markt

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : Montary
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 15,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 70% - 80%

Is Montary Industrieel Co., Ltd een high-tech onderneming die met het ontwikkelen van, de productie van, de marketing van en het veroorzaken van verscheidenheidssoorten steencountertops en ijdelheidsbovenkanten voor keuken of badkamers integreert

Heeft de kunstmatige steen van Montary dichte verpakking van de deeltjes, hoge hardheid. Het kan zich op op hoge temperatuur verzetten tegen en aan het vereiste van knipsel, borings, het snijden en het oppoetsen proces voldoen, en heeft al verwerking, installatie en de interne prestaties die de natuurstenen hebben.

Onze producten kunnen in alle plaatsen worden gebruikt dat het natuursteen kan worden gebruikt. En het heeft ook vele voordelen dat het natuursteen, zoals nul waterabsorptie, hoge helderheid, geen hoogte - dichtheid, hoge hardheid, geen stralingskwaad, enz. heeft.

Het bedrijfprincipe is „creeert een merk met hoogte - kwaliteit en wint de markt door de uitstekende dienst.“ Nu, worden de producten verkocht aan Taiwan, Hong Kong, Singapore, Australië, Spanje, Amerika, Italië, India, Maleisië, het UK, Japan, enz. (ongeveer 50 landen en gebieden)

Contactgegevens
Nanchang Montary Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Edison Chou

Tel.: 86-791-88857196

Fax: 86-791-88857108

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)